Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınava hazırlıkta mobil sonuç dönemi

Zambak Yayınları, YGS ve LYS için 10 farklı derse soru bankası hazırladı. Mobil Test Sonuç Sistemi ile de her testin sonundaki optik formla gerçek sınavdaki gibi işaretleme yapılabilecek. Öğrenci, ister bilgisayardan ister telefon kamerasından...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zambak Yayınları, YGS ve LYS için 10 farklı derse soru bankası hazırladı. Mobil Test Sonuç Sistemi ile de her testin sonundaki optik formla gerçek sınavdaki gibi işaretleme yapılabilecek. Öğrenci, ister bilgisayardan ister telefon kamerasından cevaplarını okutalabilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Zambak Yayıncılık Genel Müdürü Bayram Murat, geliştirdikleri çalışmalarla Fatih Projesi’ne dolaylı katkı sunduklarını söyledi. Akılda kalıcılığı artıran çalışmalar yaptıklarını aktaran Murat, "Mobil Test Sonuç Sistemi ile her testin sonundaki optik formla gerçek sınavdaki gibi işaretleme yapılabilecek. Öğrenci isterse bilgisayarın veya telefonunun kamerasıyla cevaplarını okutabilecek. Bu yöntem ile öğrenci, cevapları tek tek kontrol etmek zorunda kalmadan, direkt olarak sınav sonucuna ulaşabilecek. Elde edilen sonuç ile öğrencinin, Türkiye genelindeki sıralamasını da görülebilecek." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.