Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt TSO Başkanı Kuzu’dan ‘İstihdam Seferberliğine’ destek

Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’na da katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi çağrısına gönülden destek verdiklerini söyledi.Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt TSO Başkanı Kuzu’dan ‘İstihdam Seferberliğine’ destek

Beştepe’de düzenlenen İstihdam Şurası’na da katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihi çağrısına gönülden destek verdiklerini söyledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Genel Sekreter Derya Çengel Arpacı, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, TOBB davetlisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları “İstihdam Şurası Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni”ne katıldı.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin altını çizen Başkan Kuzu, “Güçlü bir Türkiye için ekonomimizin temelleri sağlam olmalı. 2017 yılının üçüncü çeyreğini rekor bir büyümeyle sonuçlandığını, Bu büyüme istihdam ile desteklenirse Türkiye’nin yolu daha da açılacaktır. Cumhurbaşkanımızın başlattığı İstihdam Seferberliği’ne Siirt TSO olarak daha önce de büyük destek verdik. Şimdi hedef artı 2 istihdam. Artı 2 istihdam demek, iki ailenin daha evinde ocağının tütmesi demek. Bunu binlerle çarptığımızda ortaya çıkacak tablo herkesin yüzünü güldürecektir. Bu yüzden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası bütün gücüyle ‘Artı 2 İstihdam Seferberliğine’ can-ı gönülden destek verecektir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.