Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK yapılandırmasına başvuranlar dikkat

Batman Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) yapılandırmada taksit borçları için son gün 31 Ağustos olduğunu duyuran SGK İl Müdürlüğü, vatandaşları bu tarihe kadar taksitlerini ödemeye davet etti.SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, konuya ilişkin...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SGK yapılandırmasına başvuranlar dikkat

Batman Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) yapılandırmada taksit borçları için son gün 31 Ağustos olduğunu duyuran SGK İl Müdürlüğü, vatandaşları bu tarihe kadar taksitlerini ödemeye davet etti.

SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere 18 Ağustos 2017 ve 7020 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda ve bir kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanun 27 Mayıs 2017 tarihli ve 30078 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Bu kapsamda herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması ve ilk iki taksit ödemesini yapmayanların yapılandırmalarının bozulacaktır. 7020 sayılı yapılandırma kapsamından faydalanmak isteyip müracaat etmiş olan vatandaşlara ilk taksitin 31 Ağustos’a kadar ödemeleri gerekmektedir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.