Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Şehit aileleri ve gazilere konaklama hizmeti verilmeye başlandı”

1453 Bodrum Resort Hotel yönetimi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazi olanlara yönelik ’Dayanışma Kampanyası’ kapsamında konaklama hizmeti vermeye başlanıldığını açıkladı.1453 Bodrum Resort...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1453 Bodrum Resort Hotel yönetimi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazi olanlara yönelik ’Dayanışma Kampanyası’ kapsamında konaklama hizmeti vermeye başlanıldığını açıkladı.
1453 Bodrum Resort Hotel yönetimi tarafından yapılan açıklamada başarısız olan darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve gazilere yönelik ’Dayanışma Kampanyası’ kapsamında konaklama hizmetinin verilmeye başlandığı bildirildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “’Dayanışma Kampanyası’ kapsamında darbe girişiminde şehit olanların ailelerine ve gazilere ücretsiz konaklama hizmeti duyurumuzun ardından çok sayıda başvuru ve talebin olması bizleri onurlandırmıştır.
Devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiği şehit ve gazilerimiz için bizlerde otel yönetimi olarak hizmet vermekten büyük onur duymaktayız. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu güzel vatan için sevdiklerini bize emanet bırakan şehit ve gazilerimize 1453 Bodrum Resort olarak hizmet verme fırsatı bulduğumuz için otel yönetimi ve çalışanları olarak ayrı bir heyecan duymaktayız. Şehit ve gazi misafirlerimizin talepleri için görevlendirilen otelimizin satış müdürü tarafından misafirlerimizin konaklama talepleri alınarak onların en iyi şekilde misafir edilmesi sağlanmaktadır. Tüm çalışan personelimize bu konuda gereken bilgilendirme yapılarak şehit ve gazi yakınları için gereken hassasiyet gösterilmektedir”.
Yönetim açıklamada, şehit ailelerini ve gazileri her hafta 1453 Bodrum Resort Hotel de bedelsiz olarak misafir etmeye devam edeceklerini açıklayarak detaylı bilginin 1453bodrumresort.com internet sitesinde mevcut olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.