Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKON, Senegal’in UNACOİS JAPPO kuruluşu ile işbirliği antlaşması imzaladı

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) ile Senegal Cumhuriyeti Uluslararası Sanayici İş Adamları Kuruluşu (UNACOİS JAPPO) arasında ticari işbirliği antlaşması imzalandı.SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) ile Senegal Cumhuriyeti Uluslararası Sanayici İş Adamları Kuruluşu (UNACOİS JAPPO) arasında ticari işbirliği antlaşması imzalandı.
SANKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Senegal’deki temaslarına ülkenini en büyük ekonomik sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Dakar’daki UNACOİS JAPPO’yu ziyaret ederek devam etti. Görüşmede Atasoy ile UNACOİS JAPPO Genel Başkanı Idıy Thıam arasında işbirliği antlaşması imzalandı. Antlaşmanın imza töreni, Senegal iş dünyasının ve basının geniş katılımıyla yapıldı.
Antlaşmaya göre Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ithalat ve ihracat artırılacak. Türkiye Cumhuriyeti tarafını Atasoy, Senegal Cumhuriyeti tarafını ise Thıam temsil edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.