Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayide istihdam yüzde 0,5 arttı

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,5, takvim etkisinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,5, takvim etkisinden arındırılmış sanayi istihdam endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,2 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Sanayi İşgücü Girdi Endeksleri 3. çeyrek Temmuz-Eylül 2014 verilerine göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayide çalışılan saat endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,5 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayide çalışılan saat endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 1,3 arttı.

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış sanayide brüt ücret-maaş endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,6, sanayide brüt ücret-maaş endeksi ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 15,5 arttı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.