Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi esnafının işleri açılmaya başladı

Mersin’in Erdemli ilçesindeki sanayi esnafı, memur izinlerinin normale dönmesi ve turizmin azda olsa canlanmasıyla yaşanan hareketlilikten memnun. Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte hem işlerimizin...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’in Erdemli ilçesindeki sanayi esnafı, memur izinlerinin normale dönmesi ve turizmin azda olsa canlanmasıyla yaşanan hareketlilikten memnun. Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte hem işlerimizin hemde ülkemiz güvenliğinin daha iyi olacağına inanıyoruz" dedi.
Başkan Erdoğan, "Öncelikle 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimini Erdemli Sanayi Sitesi esnafları olarak kınıyoruz. Esnaflar olarak bu girişimi lanetliyoruz. Cumhuriyetimizi koruyan, Türk gençliğine teşekkür ediyorum. Ülkemizi yönlendiren devlet büyüklerimizden de minnettarız" dedi.
İzinlerin açılmasıyla işlerin eski yoğunluğuna gelmeye başladığını anlatan Erdoğan, "İzin yasaklarının kalmasıyla ülkemizde bir rahatlamanın olduğunu düşünüyorum. Esnaf arkadaşlarımızın bu tatil süresince biraz daha fazla iş yapıp ülkemize, ekonomimize katkı sağlayacağını umuyorum. Bundan sonraki süreçte hem işlerin hem güvenliğin daha iyi olacağı temennisiyle herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Darbe girişimi sonrasında işlerinin bıçak gibi kesildiğini ifade eden esnaflardan Süleyman Ersöz, "Esnaf olarak sıkıntılar yaşadık. Memurlarımızın izin sıkıntısı geçti. Bizde bundan sonra rahatlayacağımıza eminiz. Rahat bir nefes alacağız, sıkıntılarımız sona erecek" dedi.
Sanayi ustalarından Ömer Öngel de, "İşlerimizin ileriye doğru daha da iyi olacağına inancımız tam. Son günlerde işlerimiz yavaş yavaş düzelmeye başladı" diye konuştu.
Esnaf Ali Sapmazoğlu ise, "Bir durgunluk vardı ama işlerimiz şuan açıldı. Şükürler olsun şimdi piyasa daha iyi. Ülkemiz bu zor günleri de atlatıyor" dedi.
Esnaf, eylül ayına kadar eski iş hacmine ulaşmayı ümit ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.