Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Oto Show Fuarı'nı yaklaşık 93 bin kişi ziyaret etti

Sektörün bu yıl gerçekleşen tek fuarı olan Samsun Oto Show Fuarı, otomotiv sektöründeki firmaların satışlarına katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi. 18-23 Kasım tarihleri arasında açık olan fuarı 92 bin 434 kişinin...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Oto Show Fuarı'nı yaklaşık 93 bin kişi ziyaret etti
Sektörün bu yıl gerçekleşen tek fuarı olan Samsun Oto Show Fuarı, otomotiv sektöründeki firmaların satışlarına katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi. 18-23 Kasım tarihleri arasında açık olan fuarı 92 bin 434 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık ve Yapım A.Ş. tarafından, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğinde, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Samsun Oto Show 2014 Fuarı ziyaretçi sayısıyla hem firmaların hem de yerel yönetimin yüzlerini güldürdü. Samsun Otoshow Fuarı, Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerle görkemli bir açılış töreniyle buluşmuştu. Ziyarete açık olduğu süre boyunca Samsun başta olmak üzere bölge illerinden gelen ziyaretçilerin ağırlandığı fuar, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların satışlarına önemli ölçüde katkı sağlayarak sektör temsilcilerine büyük moral verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.