Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Oto Show Fuarı son gün yaşanan rekor ziyaretçi ilgisiyle sona erdi

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Samsun Oto Show Fuarı' sona erdi. Fuarın şehir merkezine uzak bir mesafede olmasına rağmen, belediye ve fuar organizatörlerinin şehir merkezinden servis kaldırması fuara ilginin yoğun olmasına...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Oto Show Fuarı son gün yaşanan rekor ziyaretçi ilgisiyle sona erdi
TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Samsun Oto Show Fuarı' sona erdi. Fuarın şehir merkezine uzak bir mesafede olmasına rağmen, belediye ve fuar organizatörlerinin şehir merkezinden servis kaldırması fuara ilginin yoğun olmasına neden oldu.

Hafta içinde özellikle saat 17.00’dan sonra yaşanan yoğunluk hafta sonu rekor seviyelere ulaştı. Fuarın son günü olan pazar günü ise yoğunluk nedeniyle fuar girişinde uzun kuyruklar oluştu. Samsunluların ilgisinin firmaları memnun ettiğini kaydeden Citroen Oksan Otomotiv Satış Danışmanı Ertan Engin, “Fuar, bizim beklediğimizden daha da yoğun geçiyor. Ulaşımda ve aracıyla gelen insanlarda otopark sorunu olmaması ilgiyi artırdığını düşünüyorum. Salı gününden itibaren fuarın beklediğimizden daha fazla ilgi görmesi bizleri de memnun etti. Özellikle bugün de hafta sonu olması nedeniyle neredeyse yürüyecek adım atacak yer yok ilgiden dolayı. Bir çok modelimizi burada sergileme imkanını elde ettik ve satışlarımız da oldu.” dedi.

Fuarların, vatandaşın aradığı ve istediği özellikteki araçları diğer markalarla kıyaslaması için çok önemli olduğunu hatırlatan Iveco İlkel Otomotiv Satış Temsilcisi Namık Kemal Bozkurt ise “Samsun’da böyle bir fuarın olması çok güzel. Vatandaşın fuara ilgisi bizi ne kadar sevindirdiyse, otomobil firmalarının sayısının orta seviyelerde olması bizi üzdü. Vatandaşların markalar arasında sağlıklı kıyaslama yapabilmesi için bu fuara tüm firmaların katılması gerekirdi.” diye konuştu.

Fuara özel fiyatlarla Samsunluların karşısına çıktıklarını belirten Toyota Derindere Plaza Satış Uzmanı Ercüment Tekcan ise “Fuara katılım oldukça yoğun oldu. Fuar açıldığı günden bu zamana araçlarımıza olan ilgi ve yaptığımız satışlar bizi memnun etti. Özellikle şehir merkezinden fuar alanına özel servislerin konulması ilgiyi artırdı.” şeklinde konuştu.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi yetkilileri ise şu ana kadar biletli giren ziyaretçi sayısının 50 bin üzerinde olduğunu, kesin rakamın ise fuarın kapanış saatinde açıklanacağını bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.