Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakaryalı işadamları, çok sayıda anlaşma ile Adana’dan döndü

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi işadamı heyeti, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nde (AGİD) Adanalı işadamları ile ikili iş görüşmeler yaptı, iş anlaşmaları imzaladı. AGİD toplantı salonunda...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakaryalı işadamları, çok sayıda anlaşma ile Adana’dan döndü
Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) üyesi işadamı heyeti, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’nde (AGİD) Adanalı işadamları ile ikili iş görüşmeler yaptı, iş anlaşmaları imzaladı.

AGİD toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmeye çok sayıda AGİD üyesi Adanalı firma temsilcisi katıldı. AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Alpat ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Aydın’ın da hazır bulunduğu toplantıda çok sayıda ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi. İnşaattan, enerjiye, gıdadan hizmet sektörüne kadar çok sayıda firmanın iş anlaşmaları imzaladı. Sakarya heyetine başkanlık yapan SAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karavil, “İki gündür Adana’da çok sayıda fabrika ziyaretlerimiz oldu. Sakaryalı işadamlarının Adana’da çok rahat iş yapabileceğini gördük. AGİD üyesi firma temsilcileri ile yaptığımız ikili iş görüşmeleri sonrasında bir çok anlaşmaya imza attık. Adanalı işadamlarını da Sakarya’ya bekliyoruz.” diye konuştu.

AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Alpat , üyelerinin ufkunu açmak, ihracat yapmalarını sağlamak için çeşitli programlar yaptıklarını söyledi. Gönüllülük esasına dayalı Adana’nın en büyük STK’sı olduklarını da ifade eden Başkan Alpat, “Başta kent ekonomisi olmak üzere ülkemiz için adımlar atmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.