Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Safranbolu TSO’dan indirim protokolü

Safranbolu TSO, üyelerin faydalanabileceği şekilde işitme cihazı ve uygula merkezi ile indirim protokolü imzaladı.Yapılan protokol kapsamında odaya üye olanların birinci ve ikinci derece akrabalarının da faydalanacağını kaydeden Safranbolu...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Safranbolu TSO’dan indirim protokolü

Safranbolu TSO, üyelerin faydalanabileceği şekilde işitme cihazı ve uygula merkezi ile indirim protokolü imzaladı.

Yapılan protokol kapsamında odaya üye olanların birinci ve ikinci derece akrabalarının da faydalanacağını kaydeden Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Safranbolu TSO olarak önceliklerinden birinin oda üyelerinin kalite sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Daha önce oda olarak MEDİKAR Hastanesi ile indirim protokolü imzaladıklarını belirten Acar, “Şimdi ise işitme cihazları satışı yapan firma ile İndirim protokolü imzaladık. Protokol kapsamında Odamız üyeleri uzman hekim tarafından yazılan rapora, iş yeri perakende fiyatı üzerinden yüzde 20 indirimli olarak sahip olacaklardır. Ayrıca bu indirimden odamız üyelerinin birinci ve ikinci derece akrabaları da faydalanabilecektir” dedi.

Firma sahibi Mehmet Uygar Gül ise, Safranbolu TSO üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ve imzalanan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.