Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya’dan Bursa’ya iş birliği çağrısı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden Rusya Ulyanovsk Bölgesi Valisi Sergey Morozov, ticari iş birliğini geliştirmek istediklerini söyledi.Bursa’da ticari ve ekonomik ilişkiler kurmak hedefiyle çeşitli kurum ve kuruluşlara...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’dan Bursa’ya iş birliği çağrısı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden Rusya Ulyanovsk Bölgesi Valisi Sergey Morozov, ticari iş birliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

Bursa’da ticari ve ekonomik ilişkiler kurmak hedefiyle çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Vali Morozov, Başkan Altepe’den şehir hakkında bilgiler aldı. Bursa’yı daha önceden de bildiğini ve kentteki değişimin farkında olduğunu belirten Morozov, Bursa’nın dünya çapında gelişen kentler arasında yer aldığını ifade ederek, Bursa ile Rusya Ulyanovsk bölgesi arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

Bursa’nın potansiyeli yüksek ve özellikli bir şehir olduğunu konuklarına anlatan Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’ya değer katan hizmetlerinden örnekler verdi. Doğal güzelliklerinden tarihi mirasa kadar her konuda örnek olan Bursa’da ekonomi ve sanayide de önemli adımlar atıldığını ifade eden Başkan Altepe, “Şehirde hızlı bir gelişim var. Bursa, altyapısı güçlü bir şehir. Dışarı göç vermeyen tek şehir Bursa. Rusya ve çevre ülkelerle ilişkileri arttırmak hedefimizdir ve inanıyoruz ki, Türkiye ve Rusya birbirini en çok destekleyecek ülkelerdir” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.