Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Qnet’in Yakın Asya’da Yönetim Üssü Türkiye Oldu

Dünya çapında 150 ülkede 10 milyondan fazla bağımsız temsilcisiyle faaliyet gösteren Malezya merkezli doğrudan satış firması QNET, Yakın Asya ülkelerinde yapacağı yatırım için merkez üssü olarak Türkiye’yi belirledi.Dünyanın en geniş...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya çapında 150 ülkede 10 milyondan fazla bağımsız temsilcisiyle faaliyet gösteren Malezya merkezli doğrudan satış firması QNET, Yakın Asya ülkelerinde yapacağı yatırım için merkez üssü olarak Türkiye’yi belirledi.
Dünyanın en geniş ağa sahip doğrudan satış firmalarından QNET, aralarında Gürcistan, Azerbaycan, İran ve Ermenistan gibi ülkelerin de bulunduğu Yakın Asya ülkelerindeki yatırımlarının merkez üssü olarak Türkiye’yi belirledi. 2010 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren QNET’in Türkiye Genel Müdürlüğü’nü Cem Geyik yürütüyor. Geyik, Türkiye genel müdürlüğünü göreviyle, Yakın Asya ülkelerinden sorumlu bölge müdürlüğü görevini de birlikte yürütecek.
Çevre ülkelerde gelişmekte olan yeni pazarlar için Türkiye’nin örnek bir ülke olduğunu vurgulayan Geyik, “Türkiye çevre ülkeler arasında merkez konumuna geldi. Burada elde ettiğimiz başarıyı ve tecrübeyi diğer ülke pazarlarında göstermeyi hedefliyoruz. Doğrudan satış sektöründe özellikle Türki Cumhuriyetleri’nde büyük bir potansiyel olduğunu düşünüyoruz” dedi.
Globalde Formula 1 araç sponsorluğu ve İngiltere’nin Manchester City Futbol Kulübü ile doğrudan satış partnerliği anlaşması başta olmak üzere pek çok prestijli organizasyona sponsporluk desteği de sağlayan QNET’in Türkiye’de 120 bin bağımsız temsilcisi bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.