Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Point Bornova, 2015’in son çeyreğinde İzmirlilerle buluşuyor

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. Toplam 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. Toplam 55 bin metrekarede 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde barındıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyan ve bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan proje, İzmir'in en büyük karma yaşam projesi olarak öne çıkıyor.

Yatırım değeri 550 milyon dolar olan, 280 bin metrekare inşaat alanına sahip alışveriş merkezi; moda, teknoloji, spor, eğlence ve rezidans konforunu aynı çatı altında buluşturuyor. Yüksekliği 200 metre ve 50 katlı proje, 2015 yılının son çeyreğinde İzmirlilerle buluşacak. İzmir'in en önemli yerleşim bölgesi Bornova'da, dönüşümün yeni öncüsü olan proje; konutların yanı sıra yaşam alanlarıylada dikkat çekiyor. Açık havada vakit geçirmeyi seven İzmirliler için dağ, deniz ve şehir temasıyla tasarlanan projede yer alan alışveriş ve eğlence merkezi, süpermarket, fitness/SPA merkezi, hem burada yaşayan hem de ziyarete gelen İzmirlilerin günlük ihtiyaçlarına cevap verecek. İzmir'in en fazla koltuk sayısına sahip 9 adet sinema salonu ise galalara ev sahipliği yaparak İzmir'in sosyal hayatına renk getirecek.

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'yı hayata geçirirken İzmirlilerin yaşamdan eğlenceye, spordan alışverişe tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedeflediklerini söyledi. Point Bornova’nın İzmirlilerin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu dile getiren Kavuk, "İnşaat çalışmaları hızla devam ederken satış süreçlerimizde bununla paralel olarak hızla bitiyor. Kısa sürede AVM kiralamaları ile ilgili çok büyük bir taleple karşılaştık. Rezidans bölümünde ise 629 daireden son 35 tanesinin satışını gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. Böylesine talep gören bir projenin yatırımcısı olmak bizi çok mutlu ediyor. Büyük bir hızla devam eden çalışmalarımız tamamlandığında İzmirliler; fitness merkezi, geniş ve konforlu yapısıyla galalara ev sahipliği yapmaya aday son teknolojiye sahip sinema salonları, açık hava keyfini yaşatan uluslararası cafe ve restoranları, modanın kalbi olmaya aday marka karması ile Ege Bölgesi’nin tek çocuk eğlence merkezine sahip olacak." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.