Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pladis TR, Mena& Ca Ceo’su Mehmet Tütüncü Şirketin Gelecek Hedeflerini Anlattı

Yıldız Holding, geçtiğimiz aylarda bisküvi, çikolata ve şekerleme alanındaki işlerini bir araya getirerek 5.2 milyar dolarlık ciroya sahip Pladis’i oluşturdu.Geçtiğimiz günlerde global lansmanını Londra’da gerçekleştiren Pladis, 8 Haziran’ı...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldız Holding, geçtiğimiz aylarda bisküvi, çikolata ve şekerleme alanındaki işlerini bir araya getirerek 5.2 milyar dolarlık ciroya sahip Pladis’i oluşturdu.
Geçtiğimiz günlerde global lansmanını Londra’da gerçekleştiren Pladis, 8 Haziran’ı “pladis day (pladis günü)” olarak belirledi ve dünyanın dört bir yanındaki 36 fabrikasında ve tüm ofislerindeki çalışanlarıyla kutlamalar gerçekleştirdi. Pladis’in üç önemli bölgesinden biri olan Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya (TR, MENA & CA) CEO’su Mehmet Tütüncü, gelecek hedeflerini anlattı.
Ülker, McVitie’s ve Godiva’nın pladis çatısı altında birbirine güç verdiğini vurgulayan Tütüncü, “Üç markamız da birbirini çok iyi tamamlıyor. Ülker ve McVitie’s kendi kategorilerinde lider iki marka. Godiva’nın marka lisans anlaşmasıyla üreteceğimiz ürünler de önümüzdeki dönemde market raflarında yerini alacak. Böylece, her okazyonda, herkes için ve her fiyat aralığında ürünü tüketicimizle buluşturmuş olacağız. Ülker, McVitie’s ve Godiva el ele vererek Pladis’i lider yapacak” dedi.
Godiva’nın Pladis içindeki yapılanmasının Ülker ve McVitie’s’ten farklı olduğunu anlatan Tütüncü, “Godiva’nın mağazacılık ve perakande kısmı Pladis yapılanması içinde yer almıyor. Çünkü bu işin dinamikleri çok farklı. Pladis, Godiva’nın marka lisans anlaşması ile ürettiği farklı formatlardaki premium ürünleri pazarda tüketicisine daha yaygın olarak ulaştıracak. Önümüzdeki dönemde tüketici talebinin oluşacağını düşündüğümüz noktalarda Godiva markalı ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunacağız” şeklinde konuştu.
Pladis’in toplam üç asra yayılan bir üretim deneyimine işaret eden Tütüncü, şöyle devam etti: “Markalarımıza baktığımızda United Biscuits 186, Godiva 90 yaşında. Ülker ise bu yıl 72’nci yaşını kutlayacak. Bu üç büyük tecrübeyi Pladis çatısı altında bir araya getirdik. Pladis’in cirosu 5.2 milyar dolar. pladis’in hedefi çift haneli büyümeyi sürdürmek. Biz de bölge olarak üzerimize düşeni yapacağız. Gelecek üç yıl içinde Pladis büyümesinin üçte birini bölgemizden sağlayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.