Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Perakendecilikte Koku Yeniliği

Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, perakendecilikte yeni bir çığır açtıklarını belirterek tüm mağazalarında "koku" uygulaması başlattıklarını söyledi.Özel üretilen bir kokuyu Türkiye’deki tüm mağazalarında kullanmaya...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Perakendecilikte Koku Yeniliği
Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, perakendecilikte yeni bir çığır açtıklarını belirterek tüm mağazalarında "koku" uygulaması başlattıklarını söyledi.
Özel üretilen bir kokuyu Türkiye’deki tüm mağazalarında kullanmaya başladıklarını açıklayan Dinçer, kokunun özelliklerini şöyle sıraladı: "Markamızın marka DNA’sını ifade eden enerji tasarrufunu, doğaya dönüşümü simgeleyen ve genç nesile hitap eden bir koku. Bu koku sayesinde, müşterilerimizin mağazalarımızda, yüzde 20’ye yakın daha fazla zaman geçirdiğini, yaptığımız testle tespit ettik. O nedenle bütün mağazalarımızda bir yenilik olarak bu kokuyu kullanıyoruz. Bu uygulamamız, perakendecilikte yeni bir anlayış. Tüm mağazalarımıza, yılda 122 milyon insan giriyor. Tabi ki, ülke nüfusumuzdan fazla. Tüm Türkiye’de 3 bin bayimiz var. 122 milyon insanın bu mağazalarımızda, deneyimsel mağazacılık anlamında, daha güzel zaman geçirmelerini, ürünleri daha iyi tanımalarını istiyoruz. Hedefimiz bu. Mağazalarımızda, bu koku uygulamasıyla, ürünlerimizin üstün özelliklerini anlatabileceğimiz bir ortam oluşturmuş oluyoruz. Yalnızca bizim mağazalarımızda bu koku var. Bizim için özel tasarlandı. Bu da perakendecilikte sunduğumuz son yenilik oluyor."
Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, Hasan Gözener ve Funda Bağcı’nın ortak olduğu Beko HF Ticaret mağazasının açılışını yaparak Çeşmelilerin hizmetine sundu. Hasan Gözener, 4 ay önce de Alaçatı’da Beko mağazası açarak bir eksikliği gidermişti. Şirket ortakları Hasan Gözener ve Funda Bağcı, mağazalarının açılışını yapan Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer’e, Alaçatı ve Çeşme’ye özgü ürünlerden oluşan hediye paketi vererek, açılışa yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.
Beko HF Ticaret ortakları Hasan Gözener ve Funda Bağcı, mağazalarının açılışı ile Çeşme’de bir eksikliği giderdiklerini belirterek, "Beko gibi bir markayla çalışmak, bizim için gurur verici" dediler.
Öte yandan Alaçatı’daki Beko mağazasında da, müşterilerle yapılan anket sonucu, yılın annesi seçilen Emine Çiftçi’ye, çamaşır makinası hediye edildi. Emine Çiftçi’ye hediyesi, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer ve mağaza sahibi Hasan Gözener tarafından verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.