Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde Son Gün 25 Haziran

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası (btso) Öncülüğünde Düzenlenen ‘payitaht Çarşi Alışveriş Günleri’ 25 Haziran Tarihine Kadar Uzatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nde Son Gün 25 Haziran
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ 25 Haziran tarihine kadar uzatıldı.
BTSO öncülüğünde Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) iş birliğiyle 22 Nisan tarihinde startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ ile Bursa ekonomisinin kalbi çarşıda atmaya başladı. Yaklaşık 3 bin 500 işyerinde 25 bine yakın çalışanı olan, 850 bin metre karelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden birisi olan tarihi çarşı eski ihtişamlı günlerine geri dönüyor.
22 Nisan tarihinde Bursa protokolünün katıldığı coşkulu bir törenle startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ne son başvuru bölge esnafının talebi üzerine 25 Haziran tarihine uzatıldı. Bölgeden alışveriş yapan tüketiciler 25 Haziran tarihine kadar çarşının belirli noktalarına kurulan başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını alabilecek. 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek çekilişin ardından ise talihliler bugüne kadar dağıtılan en büyük hediyelerin sahibi olacak. Akredite olmuş işyerlerinden toplamda 100 TL’lik alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonu talihlilere dağıtılacak.
Ayrıca Geyve Han önünde düzenlenen ‘Ebru, ipek halı ve geleneksel el sanatları atölyesi’ ve ‘hat, tezhip, ebru ve koza atölyesi’ ile illüzyon gösterisi, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası konseri ve Karagöz Halk Dansları Topluluğu gösterileri ilgi gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.