Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri'ne 'Renkli' Başlangıç

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ renkli görüntülerle başladı. 3 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek alışveriş günlerinde 100 TL’lik alışverişle kayıt yaptıran müşteriler, 10 otomobilden birini kazanma fırsatına sahip olacak. 

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri'ne 'Renkli' Başlangıç

BTSO öncülüğünde Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliği ile düzenlenen alışveriş günleri için start bugün verildi. Osmanlı Devleti’nin ilk büyük çarşısı olan ve 7 asırlık tarihe tanıklık eden Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde 3 ay boyunca düzenlenecek olan organizasyon ile kent ekonomisinin kalbinin attığı bölgeye büyük hareketlilik kazandırılması hedefleniyor.

RENKLİ START

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Alışveriş günleri kapsamında orkestra ekiplerinin gösterisi vatandaşların ve esnafın büyük beğenisini topladı.

100 TL’YE ‘SIFIR’ OTOMOBİL ŞANSI

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesindeki mağazalardan alışveriş yapan tüketiciler, anlaşmalı işyerlerinde toplamda 100 TL’lik her alışveriş için 1 çekiliş kuponu almaya hak kazanacak. Kampanyanın ardından yapılacak çekilişle talihlilere 10 otomobil hediye edilecek.

İKİ YILDA 50 MİLYON LİRALIK CİRO

İlk 2 yılda 200 bine yakın çekiliş kuponunun dağıtıdığı, 50 milyon TL’lik cironun sağlandığı Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri ile bu yıl bölge esnafına 45 milyon TL’lik bir iş hacminin oluşturulması hedefleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.