Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri Çarşıya Renk Katıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ etkinlikleri kapsamında tarihi çarşıda alışveriş turuna çıkan sosyal medya fenomenleri Zeruj (Zehra Özkaymaz) ve Gönül Kolat Susam Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ne tam not verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri Çarşıya Renk Katıyor

‘Tarihin Mirası Alışverişin Alası’ sloganıyla düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri, ev sahipliği yaptığı birbirinden renkli etkinliklerle çarşıya yeniden cazibe merkezi kimliği kazandırıyor. Çarşıdaki üye işyerlerinden  100 liralık alışveriş yapan ziyaretçilere otomobil kazanma şansı sunan alışveriş günleri, özel etkinliklerle de ziyaretçilere bambaşka bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri, son olarak moda alanında sosyal medyanın en sevilen fenomenlerinden olan Zeruj ve Gönül Kolat Susam’ı ağırladı. Yedi asırlık tarihi çarşıda alışveriş turuna çıkan ünlü isimler, hem alışveriş yaptı hem de ziyaretçilerle sohbet etti. Fenomen isimler Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri çekilişine katılmayı da ihmal etmedi.

ALIŞVERİŞ İÇİN EN UYGUN ATMOSFER

Bursa tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde düzenlenen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğinin hem Bursa’nın tarihini hem de alışveriş kültürünü doyasıya yaşama imkanı sunduğunu kaydeden Zeruj, Bursalıların oldukça şanslı olduğunu söyledi. Alışveriş günlerinin çarşıya renk kattığını ifade eden Zeruj, “Böylesine bir atmosferde alışveriş yapmak ve de Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri sayesinde otomobil kazanma fırsatı yakalamak oldukça cazip. Bu harika projeyi hayata geçiren BTSO’yu kutluyorum.” diye konuştu.

PAYİTAHT ÇARŞI’YA DAVET

Gönül Kolat Susam ise Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’nin önemli bir kültürü yaşattığını belirterek, “Bursa, tarihi çarşılarıyla gerçek bir alışveriş kenti. Alışveriş Günleri ile bölgeye olan ilgi de artıyor.  Bizleri buraya davet eden BTSO’ya ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a çok teşekkür ediyorum. Bursalı olsun veya olmasın herkesi bu muhteşem etkinliğin bir parçası olmaya çağırıyorum.” dedi.

Çarşıya alışverişe gelen sosyal medyanın sevilen isimlerine, çarşı esnafı ve ziyaretçiler de büyük ilgi gösterdi. Ünlü fenomenlerle sohbet eden ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Çarşı ziyaretçilerinden Nihal Çidereli, “Sosyal medyada çok severek takip ettiğim iki ismi çarşımızda görmekten çok mutlu oldum. Etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

 “HEDİYE 10 OTOMOBİL”

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek. Etkinlik kapsamında üye işyerlerinden 100 liralık alışveriş yapan ziyaretçiler, BTSO Tüketici Ofisleri’nden aldıkları çekiliş kuponlarıyla 10 otomobilden birini kazanma şansı elde ediyor. Kampanyanın talihlileri ise etkinlik sonrasında noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.