Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parlak: “Üniversite mezunları kadınlar da dikişle uğraşıyor”

Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, “Üniversite mezunu ve çalışan kadınlar da hobi olarak dikişle uğraşıyor ve dikiş makinesi kullanıyor” dedi.Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, Singer’in hobi pazarına...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, “Üniversite mezunu ve çalışan kadınlar da hobi olarak dikişle uğraşıyor ve dikiş makinesi kullanıyor” dedi.
Singer Türkiye Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, Singer’in hobi pazarına yönelik büyüme stratejisi hakkında konuştu. Parlak, artık üniverisite mezunları kadınların da dikişle uğraştığını söyleyerek “Dünyada ve Türkiye’deki hedef kitle profilini değerlendirdiğimizde profilin gittikçe gençleştiğini görüyoruz. Artık üniversite mezunu ve çalışan kadınlar da hobi olarak dikişle uğraşıyor ve dikiş makinesi kullanıyor. İhtiyaç pazarı azalmaya başladı. Pazar lideri olduğumuz için şu anda tüm stratejimizi pazarı daha da büyütmek ve geliştirmek üzerine kuruyoruz. Dikişi özendirmek ve giderek bir trend haline gelen dikiş dikme hobisinin yayılmasını sağlayarak dikiş makinelerini her eve sokmak amacındayız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.