Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken: “Sağlık Ve Sosyal Güvenlik Haftası’nda Esnaf Sorunlarına Çözüm Bekliyor”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası’nda esnafın sorunlarına çözüm beklediğini belirtti.Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası’nda esnafın sorunlarına çözüm beklediğini belirtti.
Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kutlama haftasında esnaf ve sanatkarın sorunlarına çözüm aradığını belirtti. Palandöken, “Bağ-Kur prim borçlusunun sağlık hizmeti alma süresi Haziran ayı sonu bitiyor. Sağlık hizmetinin verilme süresi prim borcundan ayrı tutulması gerekli. Asgari ücretin bin 300 TL’ye çıkmasıyla sadece çalışanın değil, esnafın kendi primi de arttı. Devletin sigorta primlerine verdiği desteği zor durumdaki esnaf için de istiyoruz. Esnaf ve sanatkar Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası’nda müjde bekliyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.