Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken: “Kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyi destekliyoruz”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben’in hem tüketici hem de kredi kartlarında taksit sayısının artırılması ile ilgili yapılan yeni çalışmayı olumlu olarak değerlendirdiklerini...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben’in hem tüketici hem de kredi kartlarında taksit sayısının artırılması ile ilgili yapılan yeni çalışmayı olumlu olarak değerlendirdiklerini açıkladı.
Palandöken, bu çalışma ile piyasaların rahatlayacağını ve vatandaşların nefes alacağını vurgulayarak,” En önemlisi ekonomide rahat bir nefes alınacak ve yatırımların önü açılacaktır. Vatandaşımız bundan sonra yaptığı alışverişi daha rahat ödeyecektir. Hem yatırımcı hem de vatandaşlarımız İleriye daha güvenle bakacaktır. Yeni yapılandırmada gecikmeye düşen alacakların taksit sayısının artırılmasının yanı sıra yüksek faiz oranlarının düşük olmasına dikkat edilmesi ile vatandaşın çok büyük bir sorunu çözüme kavuşacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.