Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken: “Gelir Vergisi Beyannameleri Ve İlk Taksit Ödemeleri Nisan Ayı Sonuna Kadar Ertelenmeli”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, terör olayları nedeniyle alışverişin azaldığını belirterek, “Mart ayı sonuna kadar verilmesi gereken gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi ile...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, terör olayları nedeniyle alışverişin azaldığını belirterek, “Mart ayı sonuna kadar verilmesi gereken gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresi ile ilk taksit ödemesi Nisan sonuna kadar ertelenmeli” dedi.
Son aylarda yaşanan terör olayları nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olağan dışı bir dönemin yaşandığını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Halk tedirgin olunca caddeler boşaldı, alışveriş azaldı, kasada para yok” dedi. Terör olaylarından sadece iş yeri zarar gören veya sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerdeki esnafın değil, ülke genelindeki esnafın tamamının etkilendiğini dile getiren Palandöken, “Özellikle son aylarda birçok esnaf siftah yapamadan dükkanını kapatıyor. Esnaf işini devam ettirebilmek için iş yeri kirası, elektrik, su, telefon gibi giderlerini ödeyebilme derdinde. Bu ortamda Mart ayı sonuna kadar verilmesi gereken gelir vergisi beyannamelerinin ve ödemesinin en azından Nisan ayı sonuna kadar ertelenmesi, esnafa kısmi bir rahatlama sağlayacaktır”diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.