Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkan, Konuk’tan Karacabey’e fabrika kurulmasını istedi

Ankara’ya çıkarma yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin isteklerini ileterek ilçeye yeni bir fabrika kurulmasını istedi.Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özkan, Konuk’tan Karacabey’e fabrika kurulmasını istedi

Ankara’ya çıkarma yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin isteklerini ileterek ilçeye yeni bir fabrika kurulmasını istedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, TBMM Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı, Karaman Milletvekili ve TORKU Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti. Başkanı Özkan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, “İlçe başkanımızla birlikte Recep Konuk’u ziyaret ettik. Ziyarette, Karacabey çiftçilerimizin selamlarını ilettik. İlçemizin Türkiye’nin salçalık domates ihtiyacının yüzde 40’ını karşıladığını belirttik. Kendilerine bölgemize bir salça fabrika kurmalarının beklendiğini ilettik" dedi.

Konuyla ilgili Başkan Özkan’ı ziyaret eden Balıkesir Pancar Üreticileri Başkanı Hasan Karahasanoğlu ise, konuyu hep beraber takip edeceklerini ve Karacabey ortak paydasında birleşeceklerini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.