Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Markalı Ürün Sektörü ’Prıvate Label’ Zirvesinde Bir Araya Geliyor

Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından düzenlenen ’Private Label Zirvesi’ 22 Ekim’de İstanbul’da yapılacak. Perakende sektörünün önemli isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı ve deneyimlerini paylaşacağı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından düzenlenen ’Private Label Zirvesi’ 22 Ekim’de İstanbul’da yapılacak. Perakende sektörünün önemli isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı ve deneyimlerini paylaşacağı zirvede sektörle ilgili gelişmeler kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek.
Türkiye perakende sektöründe önem ve ağırlığı giderek artan özel markalı ürünler İstanbul’da yapılacak ’Private Label Zirvesi’nde ele alınacak. Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği (PLAT) tarafından düzenlenen etkinlik üretici, tedarikçi ve alıcılarla sektörün diğer temsilcilerini bir araya getirecek. 22 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleşecek ’Private Label Zirvesi’ne sektörün duayen isimleri de katılarak deneyimlerini ve görüşlerini katılımcılarla paylaşacaklar.
PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer’in açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirvede BİM İcra Kurulu Üyesi ve COO’su Galip Aykaç, CarrefourSA CEO’su Mehmet Nane ve Pazarlama ve Marka Danışmanı Didem Moralıoğlu konuşmacı olarak yer alacaklar. Perakende sektörünün tanınmış uzman ve girişimci isimlerinden Ataman Özbay da ’Müthiş Bir Girişimcilik Hikâyesi’ başlıklı bir sunum yapacak. Toplantıda ayrıca Nielsen Araştırma Şirketi tarafından, ’Türkiye’de Private Label’ sunumu gerçekleştirilecek ve Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner, ’Masamda Birikmiş Hikâyeler’ başlıklı bir gösteri yapacak.
Zirve ile ilgili bir açıklama yapan PLAT Yönetim Kurulu Başkanı M. İmer Özer, “Private Label olarak bilinen özel markalı ürünler Avrupa’da ve diğer gelişmiş ülkelerde önemli pazar paylarına sahipler. Türkiye’de de bu ürünlerin tüketimi istikrarlı ve güçlü bir şekilde artıyor. Ucuz fiyatla yüksek kalite sunan bu ürünler tüketiciler ve perakende kuruluşları tarafından her geçen gün biraz daha benimsenirken, pek çok KOBİ için önemli bir faaliyet ve istihdam alanı sunuyor. Private Label zirvesinde sektördeki gelişmeleri ve sorunları çok değerli isimlerle birlikte ele alacağız ve sürdürülebilir büyümenin yollarını tartışacağız. Bütün üyelerimizi ve sektör temsilcilerini bu etkinliğe bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.