Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdemir: “Altın çağ bazı güçleri rahatsız etti”

Başkan Hakan Özdemir

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özdemir: “Altın çağ bazı güçleri rahatsız etti”
İnegöl Genç İş Adamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, dövizdeki artışın tamamen hükümete, Türk halkına yönelik yapılan ekonomik saldırı olduğunu, ülkenin kalkınmasının bazı güçleri rahatsız ettiğini söyledi.
İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, son dönemlerde dövizde meydana gelen yükselmeyi ülke ekonomisine yönelik baltalama adına yapılan bir çalışma olduğunu ifade etti. AK Parti hükümeti döneminde ülke ekonomisin hem iç hem de dış piyasada altın bir çağ yaşadığına dikkat çeken İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, bunun bazı güçleri ciddi şeklide rahatsız ettiğini söyleyerek, “Maalesef ülkemizde dışarıda olduğu gibi içerde de büyük hainleri var. Bakın Gezi olayları, 15-17 Aralık yargı darbesinin ardından dövizin durumu ve akabinde 15 Temmuz kalkışması, yani ihanetler denemesi ve yine dövizin artması 2013 yılında 1.77 seviyesinde seyreden dolar, bu hain yapılanmanın çalışması sonrası artış gösteriyor” dedi.
Burada hem iş dünyasına hem de vatandaşa büyük görevler düştüğünü söyleyen Özdemir, “Artık Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın dediği gibi herkes Türk Lirasına yönelmeli ve alışverişlerini buna göre yapmalıdır. Kısaca artık dönem milli mücadele dönemi ve her bireyde bu mücadeleye elinden gelen katkıyı koymak durumundadır. Dünya arenasında emin adımlarla ilerleyen ülkemizi bitirmek için makam ve mevkilerini de kullanarak ellerinden gelen her şeyi denediler ama tutmadı, tutmayacak. Şimdi ekonomiyi çökertmeye çalışıyorlar. Bu konuda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ülke ekonomisine sahip çıktık, çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.