Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Eroğlu:

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, dini bayramların dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturarak sevgi ve hoşgörünün yaşandığı özel günler olduğunu söyledi.Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, dini bayramların dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturarak sevgi ve hoşgörünün yaşandığı özel günler olduğunu söyledi.
Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları söyledi: "Millet olarak birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde Kurban bayramını eda etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın milletimizin kardeşlik duygularını pekiştirdiği, perçinleştirdiği, kırgınlık ve dargınlıkları unutturduğu, kardeşliğimizi güçlendirdiği günlerden olduğunu bilerek yaşamamız gerekmektedir. Tarih boyunca milletimiz güçlükleri birlik ve beraberlik ile aşmıştır. Bayramın, milletimizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunması en büyük temennimdir. Bayramın, hemen yanı başımızda İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının da durmasına vesile olmasına, bütün insanlığın huzur ve mutluluk içinde ulaşmasını temenni eder, bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk içinde geçmesini, ülkemize ve tüm dünyaya barış, esenlik, huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.