Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OTSO İstanbul'da İnovasyon Fuarı'nda

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2. İnovasyon Fuarı'na katıldı. Bursa Teknik Üniversitesi işbirliğiyle açılan stant, büyük ilgi gördü. OTSO, 24-27 Ekim 2013 arasında devam eden fuarda, bölgenin...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2. İnovasyon Fuarı'na katıldı. Bursa Teknik Üniversitesi işbirliğiyle açılan stant, büyük ilgi gördü. OTSO, 24-27 Ekim 2013 arasında devam eden fuarda, bölgenin gelişen teknolojileri takip eden ve uygulayan sanayi kuruluşlarının ar-ge departmanlarıyla da görüşerek, uygulanan teknolojilerin tanıtımını yapmayı amaçlıyor.

Fuarın açılışına OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri İslam Kurtiş ve Burak Tokuç ile Genel Sekreter Gürol Erol katıldı. Hatırlı, yaptığı açıklamada, “10 lider ülke arasına girmek istiyorsak tasarım, markalaşma, ar-ge ve inovasyona daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Bu nedenle bizler de OTSO olarak, bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak sanayi-üniversite-oda işbirliğinde çalışmalarımıza başlamış olduk.” dedi. Fuara üyelerini de davet eden OTSO, 27 Ekim Pazar günü otobüsle ücretsiz götürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.