Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otoyol Güzergâhı Karacabeylilere Anlatılacak

Karacabey Belediyesi, Türkiye Tarihinin En Büyük Yatırım Hamleleri Arasında Gösterilen İstanbul-bursa-izmir Otoyol Projesi’nin İlçe Sınırları İçerisinde Kalan GüzergÂhında Yer Alan Parsellerle İlgili Değerlendirme Toplantısı Düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otoyol Güzergâhı Karacabeylilere Anlatılacak
Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi’nin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenliyor.
29 Mart 2016 Salı günü saat 11.00’da Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan Ali Hayri Dörter Düğün Salonu’nda yapılacak toplantıda otoyol projesinin ilçe sınırları içerisindeki kavşak noktası ve çevre parseller ile ilgili kamulaştırma ve imar planı çalışmaları masaya yatırılacak. İlçenin çehresini değiştirmesi beklenen projeyle alakalı düzenlenecek toplantıya bütün Karacabeyliler davet edilirken, belediyeden yapılan açıklamada, özellikle Sırabademler Mahallesi ile Canbolu Mahallesi’nin otobana yakın parsel maliklerinin toplantıda hazır bulunması istendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.