Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomotivin Kalbi Bursa'da Attı…

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin (Bursa OSB) ev sahipliğinde düzenlenen Bursa Automoitve Meetings, açılış günündeki seminerlerin ardından iki gün boyunca ikili iş görüşmeleriyle devam etti ve başarıyla sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2019 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2019 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomotivin Kalbi Bursa'da Attı…

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB), Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) ve Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) iş birliğinde, bu yıl ikincisi düzenlenen “Automotive Meetings-Bursa” (Dünya Otomotiv Buluşmaları-Bursa) etkinliği, Türkiye dahil 35 ülkeden 264 otomotiv ana ve yan sanayi firması temsilcisini buluşturdu.

6 bine yakın iş görüşmesi gerçekleşti

Sektörün önde gelen firma temsilcilerinin, sektördeki son gelişmeleri anlattığı seminerlerin ardından, programın ikinci ve üçüncü günü ikili iş görüşmeleriyle devam etti.

6 bine yakın iş görüşmesinin gerçekleştirildiği programda, katılımcı firmalar gelecek için önemli iş birliklerinin kapısını araladı.

Automotive Meetings-Bursa etkinliğine katılım gösteren yabancı firmalar ve alıcılar da, etkinlikten önemli kazanımlarla ayrılıkların dile getirerek, Bursa OSB'ye ev sahiplikleri için teşekkürlerini sundu.

Sektördeki son trendler paylaşıldı

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Bursa OSB yetkilileri ise, ikincisi düzenlenen Otomotiv Buluşmaları programıyla, Bursa'nın otomotiv endüstrisindeki gücünü dünyaya gösterme şansı yakaladıklarını ve bu programla sektördeki son trendlerin, yeni teknolojilerin firmalar arasında paylaşılacak, fikir alışverişinin yapıldığını ifade ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.