Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil tutkunları Bursa’da buluşuyor

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği işbirliğinde, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli destekleri alınarak hazırlanan Bursa Otoshow 2013, Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği işbirliğinde, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli destekleri alınarak hazırlanan Bursa Otoshow 2013, Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, 5-10 Kasım 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Bu yıl fuarın özel davetliler ve basın mensupları için VIP açılışı 4 Kasım 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. İki yılda bir gerçekleşen Bursa OtoShow Fuarı, 2011 yılında 122 bin 490 kişi tarafından ziyaret edildi. Bu yıl yüzde 25 büyüme ile 4 ayrı salon ve fuayeden oluşan kapalı alanda 150 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü, fuarda ilgili şunları söyledi: “Sektördeki önemli markaların en son modellerinin sergileneceği Bursa OtoShow Fuarı tüm bakışların Bursa’ya çevrilmesine neden olacaktır. Fuara katılan birbirinden ünlü markalar yılın son aylarına denk gelen bu Fuarda çok cazip kampanyalarla otomobil severlerin karar verme süreçlerine önemli katkılarda bulunacaktır. Otomobil firmaları fuara özgü fiyatları ve düzenleyecekleri kampanyalarla satış adetlerini artırmayı hedeflemektedir.”


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.