Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobil satış merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtıldı

Ankara’daki tüm otogalerileri bir arada toplayacak otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtıldı.Otomobil satış merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtım gezisi düzenledi. OTONOMİ ile ilgili bilgi veren Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobil satış merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtıldı
Ankara’daki tüm otogalerileri bir arada toplayacak otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtıldı.
Otomobil satış merkezi OTONOMİ basın mensuplarına tanıtım gezisi düzenledi. OTONOMİ ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, “Artık ikinci el araç ticaretine bir standart geliyor. Bu iş kurumsallaşacak, mesleğin saygınlığı artacak, sektörde kayıt dışılık ve tüketici mağduriyeti sona erecek” ifadelerini kullandı.
Erkoç, yıllardır sürdürdükleri çabaların artık meyvesini verdiğini de sözlerine ekledi.
OTONOMİ esnafı memnun
OTONOMİ esnafı Selim Vatansever, “Müşteri için daha güzel oldu, istediği her aracı burada bulabiliyor, 4 bin 5 bin tane araç var burada en az” diyerek memnuniyetini ifade etti.
Bir başka esnaf Osman Şekerci ise, “Ankara’da olup buraya gelmeyen arkadaşlarımız ya da bu ticaretin içinde olmak isteyen arkadaşlarımız için daha işin başında olduğumuzu ve herkese rahat bir satış yapılıp garanti vereceğimizi hükmederek biz burada satış için bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi OTONOMİ gelişimini hızla sürdürerek, kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlıyor. Tesis yapısı içerisinde, inşaatı devam etmekte olan caminin yanı sıra çeşitli restoranlar, kafe ve sosyal donatılar bulunuyor. Tesis ile şehir içine dağılmış halde bulunan trafiği, sosyal hayatı olumsuz etkileyen apartman altı galerilerde, bazı internet sitelerinde ya da kayıt dışı biçimde ayaküstü satış yapan kişilerce yürütülen çeşitli suistimaller ve güven probleminin yaşandığı 2. el araç ticaretini kurumsal bir yapıya kavuşturmak hedefleniyor. Esenboğa Yolu Akyurt Kavşağında 375 dönümlük alanda gerçekleştirilen ve Ankara’daki oto galerilerini bünyesinde toplayan OTONOMİ’de 2.el araçlar için 551 showroom ve sıfır araçlar için 10 oto plaza yer alıyor. Ayrıca tesiste 13 işyerinden oluşan teknik servis bölümü, 28 işyeri ve 48 ofis yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.