Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto Test Merkezi Çalışmaları Hızlandı

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Otomotiv Test Merkezi’nin kasım ayında temelinin atılacağını söyledi.Yenişehir Belediye Meclisi salonunda yapılan Otomotiv Test Merkezi Çalıştayı’na TSE Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Demir,...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oto Test Merkezi Çalışmaları Hızlandı
Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Otomotiv Test Merkezi’nin kasım ayında temelinin atılacağını söyledi.
Yenişehir Belediye Meclisi salonunda yapılan Otomotiv Test Merkezi Çalıştayı’na TSE Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Demir, Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, bakanlık yetkilileri ve sektör temsilcileri katıldı. Çelik, “Bu ekibin sahada yapmış olduğu çalışma neticesinde belediyede bir çalıştay gerçekleştirildi. Bölgesel çalıştayın akabinde proje ve yapım süreci değerlendirildi. Devlet nezdinde yapılan bir milli proje. Böyle bir projenin ön plana çekilmesi çok önemli. Ağustos ayında projenin teslimi ve kasım ayı gibi temelin atılmasıyla ilgili karar alındı” diye konuştu.
Başkan Çelik, “Bu önemli projenin bir an önce ortaya çıkması için canı gönülden çalışan herkese şahit oldum.Hepsine teşekkür ediyorum. Bu bizim ve ülkemiz için gerçekten çok mühim bir proje. Önemli bir yatırım. Artık kamuoyu da buna inanmalı. 2017 yılının Ağustos ayında ilk çalışmanın startı verilmiş olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.