Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB’lerden iş adamlarına ekonomi nöbeti çağrısı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri, iş adamlarına yatırıma davet ederek ekonomi nöbeti tutma çağrısında bulundu.Kocaeli’nin Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri ortak bir...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri, iş adamlarına yatırıma davet ederek ekonomi nöbeti tutma çağrısında bulundu.
Kocaeli’nin Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri ortak bir bildiri yayınlayarak, iş adamlarını yatırıma davet edip vatandaşlara da ekonominin can damarı alışverişten vazgeçmemeleri konusunda çağrıda bulundu ve herkesi ekonomi nöbeti tutmaya çağırdı.
Herkesi ekonomi nöbeti çağıran OSB’lerin ortak bildirisinde, “Türkiye 15 Temmuz akşamı hain darbe girişimi karşısında, uçurumun kenarından dönmüştür. Başta aziz milletimiz olmak üzere Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, siyasi partilerimiz ve medyamızın el ele dik duruşu, Türkiye’nin karanlığa itilmesinin önüne geçmiştir. Ülke olarak günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuk, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Yeni Kapı mitingi ile tek bayrak, tek devlet, tek millet ve tek vatan fotoğrafını iktidarı, muhalefeti ile birlikte verdik. İş dünyası olarak bu tablodan oldukça memnun olduğumuzu belirtir, artık ulus olarak önümüze bakmamız gerekliliğini önemle vurgularız. Daha güçlü bir Türkiye için sanayicilerimize, iş adamlarımıza, tacir ve tüccarlarımıza özellikle vatandaşımıza ortak bir çağrıda bulunuyoruz, istihdamı artırmak, yatırımlarımızı ertelemeden aksine hız vermek, iş fikirlerimizden vazgeçmemek, alıp ve satarak ekonomimize can verin diyoruz. Bu ortak bildiriyi imzalayan kurumlar olarak, büyük Türkiye’yi ekonomi nöbetlerine davet ediyoruz” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.