Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ORTAR’dan 3’ü 1 arada fındıklı kahve

NİTELİKLİ ARIM ALANINDA ÜRETİM VE VERİMLİLİĞİ SAĞLAMAK AMACIYLA YÖREYE ÖZGÜ ORGANİK ÜRÜNLERİ PAKETLEYEREK İNŞA ETTİĞİ SATIŞ BÜFELERİNDE HALKIN HİZMETİNE SUNAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SON OLARAK FINDIKLI KAHVE ÜRÜNÜNÜ SATIŞA SUNDU.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2020 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2020 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ORTAR’dan 3’ü 1 arada fındıklı kahve

Kırsal kesimde yaşayanları nitelikli tarım ve yerli üretime yönlendirmek ve teşvik etmek, yöresel organik ürünlerin satış ve pazarlanmasını sağlamak amacıyla Ordu Tarım A.Ş. (ORTAR) şirketini kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi, ürün yelpazesini arttırıyor.

Nitelikli arım alanında üretim ve verimliliği sağlamak amacıyla yöreye özgü organik ürünleri paketleyerek inşa ettiği satış büfelerinde halkın hizmetine sunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, son olarak fındıklı kahve ürününü satışa sundu.

Daha önce fındık başta olmak üzere erişte, tereyağı, bal, Akkuş fasulyesi, yumurta, reçel, marmelat, turşu ve sirke çeşitleri gibi yöresel organik ürünleri halkla buluşturan ve Kibele çikolata markasıyla büyük sükse yapan ORTAR, bünyesine yeni ürünleri katıyor.

3’ü 1 arada fındıklı kahveler 40 adetlik paketler halinde 20 liradan satılıyor. İstenildiğinde adet olarak satışı yapılıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.