Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhaneli’ye meyve paketleme tesisi

Bursa’nın Orhaneli ilçesine meyve ve sebze paketleme tesisi kuruldu.BEBKA’nın makine ve ekipman desteği verdiği meyve ve sebze paketleme tesisi törenle açıldı. Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, tesisin kadınlara gelir kapısı olacağını...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhaneli’ye meyve paketleme tesisi
Bursa’nın Orhaneli ilçesine meyve ve sebze paketleme tesisi kuruldu.
BEBKA’nın makine ve ekipman desteği verdiği meyve ve sebze paketleme tesisi törenle açıldı. Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, tesisin kadınlara gelir kapısı olacağını belirterek, “Kırsal kalkınma için önemli bir adım atıldı. Belediye olarak Orhaneli’nde sayısız yatırımlar yaptık. Paketleme tesisi bu yatırımlar arasında en önemlisi. Tesisimizin resmi açılışını önümüzdeki günlerde valimizin de katılacağı törenle yapacağız. Ancak bugün bu işe gönül veren ve emek sarf edenlere özel bir açılış tertiplemeyi uygun bulduk. BEBKA desteği ile yaptığımız bu tesiste, kadınlarımızın ürettiği ürünler paketlenerek çeşitli pazarlara sunulacak” dedi.
Üreten Kadınlar Derneği’nin bunun lokomotifi olacağını ifade eden İrfan Tatlıoğlu, “Çalışkan Orhaneli kadını, ürettiği ürünleri marka haline getirerek, yöre ekonomisine ciddi katkı sağlayacak. İlçemize büyük yatırımları hak ediyor. Maksadımız, göçü önlemek, gençlerimize iş sahası açmak. Çok değer verdiğimiz bu tesisisin Orhaneli’mize ve yöremize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Dualar eşliğinde yapılan tesis açılışında misafirlere ikramlarda bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.