Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ontan’dan 2017’de yatırım atağı

Türkiye’nin yanı sıra Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli projelere imza atan İzmir merkezli Ontan Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya ve...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ontan’dan 2017’de yatırım atağı

Türkiye’nin yanı sıra Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli projelere imza atan İzmir merkezli Ontan Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, istihdamı artırmak ve büyümek için 2017’de yatırım yapmaya ve iş geliştirmeye devam edeceklerini açıkladı.

İlk olarak oluşturdukları inşaat markasıyla adını duyuran, ardından yapı malzemeleri ve gıda sektörlerine giren Ontan Grup, Türkiye ve yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, hem gayrimenkul hem yapı malzemeleri ve hem de gıda sektörlerinde büyümeyi sürdürdüklerini belirterek, “Grubumuz tüm faaliyet alanlarında büyümeyi sürdürüyor. Yurtdışında da kendini ispatlamış global bir marka olmayı hedefliyoruz” dedi.

“İzmir gayrimenkulde doğru bir lokasyon”

Gayrimenkul gelişimi açısından şirket merkezlerinin bulunduğu İzmir’in doğru bir lokasyon olduğunu belirten Öktem, “Sosyo-ekonomik durumu, kültürü, coğrafik yapısı İzmir’in avantajlarıdır. İzmir’de hemen hemen her sektörde faaliyet göstermektedir. Hızla gelişen ve değişen bir şehirdir. Bu gelişim ve değişim ile birlikte İzmir’de ofis ihtiyacı ve konut ihtiyacı doğuyor. Gayrimenkul sektörü İzmir’de 4-5 yıldır bilinçli ve kurumsal bir şekilde yapılıyor. Bu doğrultuda İzmir’de daha birçok proje gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” dedi.

“Her Modda’nın bir rengi var”

“Her MODDA’nın bir rengi var, her rengin de kendine özgü mimarisi var” sloganıyla hayata geçirdikleri MODDA Projesi hakkında bilgi veren Öktem, şunları söyledi:

“MODDA bizim gayrimenkul sektöründeki markamızdır. Kendi içerisinde birimlere ve kategorilere ayırdık. Her renk farklı mimari tarzı anlatıyor. Yeşil serimiz, çevreci ve ekolojik serimizdir. Kırmızı serimiz, mevcut yapmış olduğumuz klasik serimizdir. Burada da yenilikçi bir yaklaşımla hareket etmeye çalışıyoruz. Mavi serimiz, turizm ve resort projeler için olan kategorimizdir. Yine bizi heyecanlandıran ve daha renkli hale getireceğimiz beyaz serimiz var. Burada da daha yalın daha ferah projeler üretebileceğimiz bir serimizdir.”

İnşaat projeleri

Modda Bayraklı (2017), Ontan Bayraklı (Kasım 2016) , Ontan Manisa (2016), OntanResidense-Manisa (2015), ModdaMavişehir (2014) , Sümerpark Evleri (2014), Ontan Bornova Bahçe (Nisan 2014), Meta Misafirhane (2013), Medar Villaları (2013)

İş ve alışveriş merkezi projeleri

Ontan Bornova 414 (2014), Meta A.Ş. İdari Bina (2012), Maputo City Center (Mart 2019/ Mozambik), Bakü Rekreasyon Projesi (2013), Ocaliptus 2000 Sosyal Konut Projesi (2018-Cezayir), Sochi Olimpiyat Köyü (2013-Rusya)

Eğitim binaları projeleri: Final Okulları (2014-Denizli)

Hızlı büyüme

İnşaat fakültesinden arkadaş 2 mühendis Onur Öktem ve Taner Akçınar 2006 yılında global bir şirket olabilme hayaliyle yola çıkarak Ontan İnşaat’ı kurdu. 2010 yılında gerçekleştirdikleri “Hürriyet Konutları” projesi site tanımlaması kapsamındaki ilk gayrimenkul projesi olarak Ontan İnşaat 2012 yılında Rusya’da gerçekleşen bir proje ile yurtdışına açıldı. Firma bir yıl sonra da İzmir’in ilk karma kullanım projesinde yer aldı. Yurt içinde önemli projelere imza atan firma, yurt dışında da prestij projeleri hayata geçirdi. Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de Rekreasyon Projesi’ni başarıyla tamamlayan firma, Rusya’da inşa ettiği olimpiyat köyü ile yurt dışı başarısını perçinledi. Ontan, 2014 yılında yapı malzemeleri, gıda ve diğer alanlarda şirketler kurarak Ontan Grup olarak yola devam etme kararı aldı. 2015 yılında Ontan Bayraklı projesi ile “Sign of thecity’ yarışmasında Türkiye’nin en iyi rezidans ödülünün sahibi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.