Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olpak: "Sayın Şahin’in önerisi kurumsal değil, şahsidir"

Dünya Türk İş Konseyi Başkanı Nail Olpak, DTİK Avrupa Bölge Komite Başkanı Suat Şahin’in şahsi Facebook ve whatsapp grubunda paylaştığı önerisi ile ilgili açıklamada bulundu. Olpak, "Söz konusu öneri, DEİK ve DTİK’in kurumsal görüşü...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Türk İş Konseyi Başkanı Nail Olpak, DTİK Avrupa Bölge Komite Başkanı Suat Şahin’in şahsi Facebook ve whatsapp grubunda paylaştığı önerisi ile ilgili açıklamada bulundu. Olpak, "Söz konusu öneri, DEİK ve DTİK’in kurumsal görüşü olmayıp, Sayın Şahin’in kişisel düşüncesidir" dedi.

Dünya Türk İş Konseyi Başkanı Nail Olpak, DTİK Avrupa Bölge Komite Başkanı Suat Şahin’in şahsi Facebook ve whatsapp grubunda paylaştığı önerisi ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Olpak şunları söyledi: "Döviz kurlarındaki dalgalanma sonuncu, muhtemelen iyi niyetle ama yanlış anlamalara da yol açacak şekilde, kişisel düşüncelerle, bazı kampanyalar önerilmektedir. Böyle bir öneri de DTİK Avrupa Bölge Komite Başkanımız Suat Şahin tarafından, şahsi Facebook ve whatsapp grubunda yapılmıştır. Söz konusu öneri, DEİK ve DTİK’in kurumsal görüşü olmayıp, Sayın Şahin’in kişisel düşüncesidir. DEİK-DTİK çatısı altında gerekli istişareler yapılmadan kurumsal görüş gibi yansıtılan bu gelişmeyle ilgili gereken yapılacaktır".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.