Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NOSAB’ın ‘En’leri Ödüllendirildi…

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nin (NOSAB) 18’nci kuruluş yıldönümü etkinliğinde, “Ciro, İhracat, İstihdam ve Kadın İstihdamı” olmak üzere 4 başlıkta, bölgedeki firmalar ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
NOSAB’ın ‘En’leri Ödüllendirildi…

NOSAB’ın 18’nci kuruluş yıldönümü etkinliği, Podyum Davet’te gerçekleştirildi. Kuruluş yıldönümü etkinliğine; NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, NOSAB Müteşebbis Heyet ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ile NOSAB ve NİLSİAD’ın kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alan başkan ve yöneticiler ile bölge sanayicileri, aileler ve diğer davetliler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan NOSAB’ın bugünlere gelmesinde emeği bulunan herkese teşekkür eden NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, “NOSAB birkaç sanayicinin kurduğu hayaller sonunda bugünlere geldi. Bölgemiz ve firmalarımız ülkemiz ekonomisi için çok önemli katkı sağlıyor. Bununla birlikte artık sosyal sorumluluk projelerine, bölgemiz firmalarında çalışanların eğitimlerine daha çok önem veriyoruz. NOSAB hem sanayicinin hem de içinde yaşadığı toplumun ihtiyaçlarına karşı duyarlı. Bizim istediğimiz tüm sanayicilerin ve is insanlarının bu duyarlılığı göstermesidir.” diyerek NOSAB’ın sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi vurguladı.

Üretim kaleleri: OSB’ler

Gülmez’in ardından törene katılanlara hitap eden NOSAB Müteşebbis Heyet ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ise NOSAB’ın kuruluş hikayesinden bahsetti. NOSAB’da birçok alanda üretim yapıldığına işaret eden Aras, “OSB’ler, ülkemizin üretim kaleleridir. NOSAB’da faaliyet gösteren firmalarımızın ürettiği ürünler, tüm dünyaya ihraç ediliyor ve ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağlıyor. Bu akşam aynı zamanda NİLSİAD’ın da 21’nci kuruluş yıldönümü. Dernek kurulduktan 3 sene sonra OSB’miz kuruldu. Bizim, bugünlere getirdiğimiz bayrağı bizden sonra arkadaşlar alacaklar ve daha yukarıya taşıyacaklardır” dedi.

NOSAB’ın, kuruluşundan bu yana eğitim alanında birçok yatırıma ve sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Yalçın Aras, bugün halihazırda 140 öğrenciye burs verildiğini ancak bu sayının daha da fazla olması gerektiğini belirterek, sanayicileri burs vermeye davet etti.

En’ler ödüllendirildi

Gülmez ve Aras’ın yaptığı konuşmaların ardından, program ödül töreni ile devam etti. Törende bölge firmaları, “Ciro, İhracat, İstihdam ve Kadın İstihdamı” olmak üzere 4 başlıkta ödüllendirildi.

Törenin sonunda NOSAB ve NİLSİAD’da görev yapmış başkanlara ve önceki dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi de verilirken, kuruluş yıldönümü gecesi, Grup Pandora’nın müzik ziyafeti ile devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.