Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nata Vega Outlet’te İndirimli Garaj Günleri

Nata Vega Outlet, “İndirimlerle dolu garaj günleri için doğru outlete” sloganıyla insanlara kaliteli ürünleri ucuza alma imkanı sağlıyor. Ünlü markaların ürünlerine vatandaşlar, 18 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında sahip olabilecek.Nata...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nata Vega Outlet, “İndirimlerle dolu garaj günleri için doğru outlete” sloganıyla insanlara kaliteli ürünleri ucuza alma imkanı sağlıyor. Ünlü markaların ürünlerine vatandaşlar, 18 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında sahip olabilecek.
Nata Vega Outlet, vatandaşları festival havasında kaliteli ve ucuza giyindirmek için yola çıktı. 18 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında vatandaşlar ünlü markaların ürünlerine yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olabilecek. Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik, Ankara’nın outlet kavramını çok sevdiğini belirterek, “İnsanların artık bütçelerine de dikkat etmeleri gerekiyor. Burada farklı bir uygulama yapıyoruz. Sezonun son günleri ve birçok markayı müşterilerimize sunduk. İnsanlar burada birçok marka ve ürünü daha uygun fiyata alma imkanı buldu. Biz bunu bekliyorduk açıkçası. Sezonun son günleri olması dolayısıyla insanlar alışverişlerini festival havasında yapıyorlar. Aynı uygulamalarımız farklı konseptlerle devam edecek. Hem biz mutluyuz hem müşterilerimiz mutlu hem de markaların sahipleri mutlu. 18 Nisan ve 3 Mayıs tarihleri arasında indirimlerimiz ve eğlencelerimiz devam edecek” dedi.
Müşteriler ise indirimlerden memnun olduklarını belirterek, güzel ve kaliteli giyinmek isteyenler için bu indirimlerin güzel bir uygulama olduğunu söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.