Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu Makarna’nın İSO 500’de Yükseliş Gururu

Gaziantep’te üretim yapan Mutlu Makarna, İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde geçen yıla göre 40 basamak yükselerek, 330. sırada yer aldı.Türk özel sektörünün ulusal ve uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mutlu Makarna’nın İSO 500’de Yükseliş Gururu
Gaziantep’te üretim yapan Mutlu Makarna, İstanbul Sanayi Odası’nın hazırladığı Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde geçen yıla göre 40 basamak yükselerek, 330. sırada yer aldı.
Türk özel sektörünün ulusal ve uluslararası alanda en önemli temsilcilerinden biri olan İstanbul Sanayi Odası, sürekli değişen ve gelişen dünya koşullarında kurumsal varlığını devam ettirebilmek, üyelerinin rekabet gücünü arttırabilmek için çalışan Mutlu Makarna, amaçlarına ve vizyonuna uygun ve her yıl yayınladıkları ilk 500 listesinde önemli bir başarı elde etti. Mutlu Makarna, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından 2015 yılı verilerine göre açıklanan Türkiye’nin ilk 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında 330. sırada yer almayı başardı. Bir önceki seneye göre tam 40 basamak birden yükselen Mutlu Makarna bu başarısıyla hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin ispatı olarak değerlendirildi. Mutlu Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, sektördeki büyüme ve iddialarını kaliteden taviz vermeden sürdürme konusunda kararlı ve sağlam adımlarla hareket ettiklerini belirtirken, yaşanan bu başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığını ve başarıyla yürüttükleri ARGE ve İNOVASYON çalışmalarının sonuçlarını aldıklarını söyledi. Göymen, Mutlu Makarnanın İlk 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasındaki istikrarlı yükselişinin de devam edeceğini de dile getirdi. Göymen, "Dünya pazarlarını ve sektörel gelişimleri yakından takip eden bir yapıya sahibiz. Bu yapılarını etkin pazar stratejileriyle birleştirerek artık dünya da bilinen bir marka olduk. Marka bilinirliğini daha fazla arttırmaya yönelik yatırımlarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. ‘Mutlu’ markasının sektördeki iddialı konumunu daha ileri taşıma amaçlı çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz" dedi.
Göymen, iş dünyasının bir temsilcisi olarak amacının sanayi kenti Gaziantep’ in üreterek, gelişmesi çabasında olduklarını vurgulayarak, yaşadıkları şehre ve yaşadıkları ülkenin gelişmesine katkı sağlamayı başardıklarını, bu başarılarının kendilerine gurur verdiğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.