Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Olpak, mesajında “Cumhuriyetimizin 90. senesini Türkiye'nin dünyada çok daha güçlü ve...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Olpak, mesajında “Cumhuriyetimizin 90. senesini Türkiye'nin dünyada çok daha güçlü ve saygın bir yer edinmesinin onurunu paylaşarak kutluyoruz.” dedi.



Olpak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tabii Cumhuriyet’i 150 senelik hayalimiz olan, Asya ve Avrupa'yı denizin altından birleştiren Marmaray Tüp Geçit Projesi'nin açılışının verdiği sevinçle kutlamak anlamlıdır. Türkiye Cumhuriyeti; milletimizin devletiyle bir bütün olarak demokratik anlayış ve olgunluk seviyesini her geçen gün artıran, ekonomik anlamda olduğu kadar toplumsal barış ve güven anlamında da bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı olarak öne çıkan bir büyük devlet olarak Cumhuriyet Bayramı’nın 90. senesini kutluyor.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.