Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD üyesi işadamlarının kurduğu Derece Koleji 16.MÜSİAD EXPO’da

İzmir’de MÜSİAD üyesi işadamlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan Derece Koleji 16 MÜSİAD EXPO Fuarı’nda yer aldı.İzmir’de MÜSİAD üyesi 69 gönüllü işadamının biraraya gelmesiyle oluşturulan Derece Koleji 16 MÜSİAD EXPO Fuarı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de MÜSİAD üyesi işadamlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan Derece Koleji 16 MÜSİAD EXPO Fuarı’nda yer aldı.
İzmir’de MÜSİAD üyesi 69 gönüllü işadamının biraraya gelmesiyle oluşturulan Derece Koleji 16 MÜSİAD EXPO Fuarı’nda yer aldı. Okulun çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, 2,5 yıl önce o dönem Başbakan olan şuan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Kendi okullarımızı kurmamız lazım" sözlerini kendilerine görev olarak kabul ettiklerini belirtti. İzmir’de MÜSİAD üyesi 69 işadamının biraraya gelmesi ile Derece Koleji’nin kurulduğunu söyledi. MÜSİAD olarak bu sektöre girdiklerinde sıradan birşey yapmak istemediklerini belirten Ülkü, "Çocuklarımızın eğitim almalarıyla ilgili neler yapabilir dedğimizde elegram yöntemini eğitime yansıttık Elegram sistemini biz iş hayatımızda kullanıyorduk. Bu yöntemle daha kalıcı ve zamanı da iyi kullanan bir eğitim verme şeklini uyguladık. Çocuklarımızın karakter ve kişilik numaraları ve öğrenme kabiliyetlerine göre eğitim verme yönetmini uygulamaya başladık. Bu sene çok başarılı sonuçlar aldık. Hafıza haritalama yöntemi, hızlı okuma alanında başarılı spnuçlar aldık ve bu sistemi geliştirmeye devam ediypruz. Biz akademik başarı ile brlikte manevi ve milli değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Çünkü buradan yetişecek çocuklarımız yarın ülkemizde yöentici, işveren, sanayici gibi birçok üst konuma gelen liderler olacaklar. Dolayısıyla geleceğin liderlerini yetiştirme amaçlı manevi ve milli değerleri yüksek öğrenci yetişmek için çalışmaktayız.
Ümit Ülkü, yönetim kurulunca bununla ilgili olarak lise de açmaya karar verdiklerini ve devamında üniversitenin de kurulacağını açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.