Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Üyeleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

MÜSİAD Gaziantep Şubesi, üyeleriyle 24. Geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.Gaziantep’te özel bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğine MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın yanı sıra, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer,...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 01:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Gaziantep Şubesi, üyeleriyle 24. Geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Gaziantep’te özel bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğine MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın yanı sıra, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Canan Candemir Çelik, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve çok sayıda MÜSİAD üyeleri katıldı.
Gaziantep gibi kültürel zenginliği olan bir şehre hizmet etmekten gurur duyduklarını vurgulayan MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan ayı bize verilen nimetlerin paylaşımını hatırlatır. Bu akşam burada bulunan misafirlerimizle ramazanın bu verdiği ruhu hep beraber yaşıyoruz. Ülkemize gelen Suriyelilere sahip çıkmalıyız çünkü onlar bize emanet edilmiş muhacirlerdir. MÜSİAD ailesi ensar bilinciyle bu muhacirlere sahip çıktığına yürekten inanıyorum” dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “MÜSİAD Türkiye’deki ilk milli manevi değerleri kapsayan ve helal kazancı kendisine yol eden bir iş adamı derneğimizdir. Ve bu derneğimiz kurulduğu yıldan bu yana birçok derneğe ağabeylik yapmıştır. Manevi kültürden beslenen bu dernek bugün dünyanın her yerinde teşkilatlandı. Yaptığımız her icraat birilerini rahatsız ediyor. Özellikle gezi süreciyle başlayan bu süreç sürekli bir şekilde Türkiye’nin kalkınmasına bir takoz koymak istiyor” şeklinde konuştu.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak Gaziantepli firmaları tebrik ederek, “Geçtiğimiz günlerde açıklanan 4.8’lik büyüme rakamlarından ilk 500 sanayi kuruluşundan Gaziantepli güzel firmalarında olduğunu biliyoruz. Onları tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl daha fazla üst sırada olmalarını arzu ediyorum. Bu bereketli ay sayesinde bir araya gelerek tekrar bu bereketi hep beraber yaşıyoruz. Bu iftar yemekleri kadim geleneğimizi yaşatmak adına bir araya getiren MÜSİAD’A çok teşekkür ediyorum. İftar giderek birbirimizden uzaklaştığımız çağımızda tekrar bir araya gelmemizi sağlıyor. Ecel şerbetini içene kadar, bu dünyadaki mücadelemiz bazen artıyor ve bazen azalıyor ama hiç bitmiyor. Allah dağına göre kar veriyor. Türkiye de devraldığı büyük bir tarihi mirasın üzerinde yer aldığına göre, bu oldukça yüksek bir dağ, bu nedenle başı dumanlı bu nedenle karı boldur” diye konuştu.
Programın sonunda üyelere plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.