Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek

MÜSİAD, İstanbul’un ardından Bursa’da da fakirlerin borçlarını ödeyerek, veresiye defterlerini silecek.MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen "Müstakil Düşünceler Konferansı" için Bursa’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Fuat...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD fakirlerin veresiye defterlerini silecek
MÜSİAD, İstanbul’un ardından Bursa’da da fakirlerin borçlarını ödeyerek, veresiye defterlerini silecek.
MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen "Müstakil Düşünceler Konferansı" için Bursa’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Fuat Tosyalı, güncel ekonomik durumları değerlendirirken, Moody’sin Türkiye’nin yatırım puanını düşürmesiyle ilgili olarak, "Biz inadına yatırım, inadına istihdam diyoruz. Moody’sin ne dediği bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz ülkemizin dinamiklerini biliyoruz gücünü biliyoruz, kesinlikle bizi yansıtmayan bir görüntü var" dedi.
Çok sayıda Bursalı iş adamının katıldığı toplantıda, Türkiye’nin yatırım için doğru bir yer olduğunu vurgulayan Fuat Tosyalı, "Bursa bana hep hayır getirdi, inşallah sizlere de hayır getirir. 2016 yılı geçen yıla göre sanayi sektöründe çok daha iyi kapasite kullanılan bir yıl oldu. Demir-çelik sektörü birçok sektörün itici gücüdür. Şayet demir çelik sektörü ilerliyor ve kapasitesini arttırıyorsa, diğer sektörlerde de ciddi kapasite artması vardır" açıklamasında bulundu.
Bursa’da yoksul aileleri hiç unutmadıklarını, onlar için sürekli yardım projeleri yaptıklarını anlatan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Mustafa Gürses ise, "MÜSİAD olarak kimseye bağlı olmayan sanayicilerimizle yoksul vatandaşlarımıza yardım etmek için yeni bir yapılanma oluşturacağız. Bayramlarda İstanbul’da veresiye defterlerini silen MÜSİAD, Bursa’da da aynısını yapacak. Fakir fuakarının borçlarını ödeyeceğiz. Alan el veren eli bilmemeli. Biz de Bursa’da yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin veresiye defterlerini sileceğiz" diye bilgi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.