Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mtu Türkiye’deki Tesis Alanı İki Katına Çıkarılacak

Dünyanın En Büyük Dizel Motor Ve Jeneratör Sistemi Üreticilerinden Mtu, Türkiye'de Sahip Olduğu Hizmet, Bakım Ve Depolama Kapasitelerini İki Katına Çikaracağini Duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mtu Türkiye’deki Tesis Alanı İki Katına Çıkarılacak
Dünyanın en büyük dizel motor ve jeneratör sistemi üreticilerinden MTU, Türkiye’de sahip olduğu hizmet, bakım ve depolama kapasitelerini iki katına çıkaracağını duyurdu.
Dünyanın en büyük dizel motor ve jeneratör sistemi üreticilerinden MTU, 25’inci yıl kutlamalarında Türkiye’de sahip olduğu hizmet, bakım ve depolama kapasitelerini iki katına çıkaracağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, MTU Türkiye, son 5 yılda gelirini üçte iki oranında artırdı ve işgücünü iki kat büyüttü. MTU, Türkiye’deki tesis alanını ikiye katlayarak 14 bin metrekareden fazla alana yayılmayı planlıyor.
Türkiye’deki yatırımlarına devam edeceğini belirten MTU Türkiye CEO’su Ekrem Kuraloğlu, “Şirketimizin Türk ekonomisine sağladığı katma değeri daha da artırmak ana önceliklerimizdendir. Yerli ürünlerle geliştirdiğimiz savunma uygulamalarının da dahil olduğu geniş denizcilik portföyümüze enerji projeleri de ekledik. Deniz motoru sistemlerindeki liderliğimiz, güç üretimi sektöründe başarılı olmamıza yardımcı oldu. 2013 yılında yaptığımız anahtar teslim doğalgaz enerji santrali projelerimizle pazarda liderlik koltuğuna oturduk. Sunduğumuz anahtar teslim projelerle 1,2 milyon nüfuslu bir şehrin enerji ihtiyacını karşılayabiliyoruz" ifadelerini kullandı.
Rolls-Royce Güç Sistemleri’nin CFO’su Marcus A. Wassenberg, "MTU Türkiye kısa zamanda büyük atılımlar kaydetti. Bu, Türk girişimcilerin elde ettiği tarihi başarılara çok iyi bir örnek. MTU Türkiye’nin 150 kişilik güçlü kadrosu sayesinde bunu başardık. Türkiye’de 25 yılda elde ettiğimiz başarılardan ötürü son derece mutluyuz ve pazardaki yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.