Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Maça Gelen Çocuklara Forma Hediye

Dünyanın En Önemli Alkolsüz İçecek Firmalarından Coca-cola, A Milli Futbol Takımı'nın 3 Eylül Perşembe Günü Letonya, 6 Eylül Pazar Günü Hollanda, Ve 13 Ekim Salı Günü İzlanda’yla Oynayacağı Maçları İzlemeye Aileleri İle Gelen Çocuklara, Stadyum Önünde Kurulacak Coca-cola Etkinlik Alanında Milli Takım Forması Hediye Edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Maça Gelen Çocuklara Forma Hediye
Dünyanın en önemli alkolsüz içecek firmalarından Coca-Cola, A Milli Futbol Takımı’nın 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Pazar günü Hollanda, ve 13 Ekim Salı günü İzlanda’yla oynayacağı maçları izlemeye aileleri ile gelen çocuklara, stadyum önünde kurulacak Coca-Cola etkinlik alanında Milli Takım forması hediye edilecek.
Dünyanın en önemli alkolsüz içecek firmalarından Coca-Cola, sporun birleştirici ve mutlu edici gücüne inancıyla 2015 yılı başında itibaren gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, Türkiye’deki A Milli Futbol Takımı’nın maçlarını oynanacağı statlarda Coca-Cola etkinlik alanları kurulacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Hollanda ve 13 Ekim Salı İzlanda’yla oynayacağı maçlarının yapılacağı stadyumun önündeki Coca-cola etkinlik alanı, milli takım formalarının ve nostaljik görüntülerinin yer aldığı sergiye ev sahipliği yapacak. Maçları izlemeye gelecek ve Coca-Cola çadırını ziyaret edecek sınırlı sayıdaki aileler ve çocuklarına milli takım formaları hediye edilecek ve günün anısı olarak fotoğrafları çekilecek.
Şimdiye kadar, Olimpiyat Oyunları, FIFA Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve Wimbledon gibi dünya üzerindeki en büyük spor organizasyonlarının en uzun süreli ortağı durumunda bulunan Coca-Cola, Türkiye’de de 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Milli Takımları’nın ana sponsorları arasında yer alıyor ve yeni kampanyasıyla bu yıl da Milli Takım’a destek veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.