Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHPS, Avrupa’daki termik santral birimlerini birleştiriyor

Elektrik santral kurucusu Mitsubishi Hitachi Power Systems Ltd. (MHPS) Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki kendisine bağlı şirketlerinin Avrupa’daki birimlerini bir araya getiriyor.Şirketin başkanlığını yeni CEO Oliver Klitzke yapıyor. 1 Ağustos...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elektrik santral kurucusu Mitsubishi Hitachi Power Systems Ltd. (MHPS) Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki kendisine bağlı şirketlerinin Avrupa’daki birimlerini bir araya getiriyor.
Şirketin başkanlığını yeni CEO Oliver Klitzke yapıyor. 1 Ağustos tarihinde İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak atanan Klitzke, MHPS Grubuna Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ve Asya Pasifik Bölgelerinde edinilmiş güçlü bir deneyimi beraberinde getirecek.
Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki MHPS-EU Grubu şirketlerinde 2 bin civarında personelin çalıştığını söyleyen Klitzke, “Küçük ölçekli gaz türbinlerinden, gelişmiş termik santrallerin yapımına ve servis sonrasına kadar müşterinin geniş çeşitlilikteki taleplerini karşılayabiliyoruz. MHPS Grubu’nda böyle büyük bir güce sahibiz. Ayrıca, öncül şirketlerimizin kurduğu santrallerin fazlasıyla geniş olan kapsamı sayesinde ister teknolojik isterse de ticari amaçlı olsun müşterilerimize gereken rehabilitasyon veya verimliliğin arttırılması hizmetlerini verebilmekteyiz” diye konuştu.
Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki alt kuruluş MHPS-EU’nun mükemmel iş referansları ve fazlasıyla motive iş gücü olduğunu söyleyen Klitzke, ayni bölgede olup Avrupa tarafından yönetildiği için de Avrupa’nın değişmekte olan enerji alanındaki müşterilerini desteklemekte olduğunu da ekledi. Klitzke, “Termik santral yapımında küresel açıdan bir numara olma hedefimize ulaşmak için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika birimi çok önemli bir dayanak noktasıdır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.