Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MEDAŞ Kırşehir’de sektör temsilcileri ile buluştu

MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş) uygulamada yaşanan sorunları dinlemek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Kırşehir’de sektör temsilcileri ile bir araya geldi.Toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcıları...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MEDAŞ Kırşehir’de sektör temsilcileri ile buluştu

MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş) uygulamada yaşanan sorunları dinlemek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Kırşehir’de sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcıları Eyüp Erduran ile Mustafa Başer ve şirket yetkilileri, Kırşehir Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu ile Kırşehir’de çalışan elektrik mühendisleri ve elektrikçiler katıldı.

MEDAŞ yetkililerinin proje onayı, enerji müsaadesi ve tesis kabulü konularında yaptığı sunumda, mevzuat değişiklikleri ile hizmet kalitesini arttırmak ve yaşanan sorunların iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar paylaşıldı. Sonrasında sektör temsilcileri uygulamalar ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, "Bu toplantının temel amacı, uygulamada yaşanan sorunları birebir işin sahiplerinden dinlemektir. İş ortağımız olarak gördüğümüz serbest elektrik mühendisleri ve elektrikçilerin sorunlarını çözmek asli görevlerimizden biridir. Toplantıya katılan tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Eğer ki, işimizi daha iyi hale getireceksek, bunu karşılıklı iletişim ile sağlayabiliriz. Bu toplantılarda sektör temsilcileri tarafından paylaşılan fikirler ve dile getirilen öneriler, bizim işimizi daha iyi yapmamız ve hizmet kalitesini daha da yukarı taşımamız için çok kıymetlidir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.