Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAY Tohum, Uluslararası Kongrenin Sponsoru Oldu

Hibrit Ayçiçeği Tohum İşinde Dünyadaki En Büyük 7 Oyuncudan Biri Olan May Tohum, Bu Yıl Edirne’de Düzenlenen Uluslararası Ayçiçeği Kongresinin Platin Sponsoru Oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAY Tohum, Uluslararası Kongrenin Sponsoru Oldu
Hibrit ayçiçeği tohum işinde dünyadaki en büyük 7 oyuncudan biri olan MAY Tohum, bu yıl Edirne’de düzenlenen Uluslararası Ayçiçeği Kongresinin platin sponsoru oldu.
Ayçiçeğinin Dünyadaki tek temsilcisi Uluslararası Ayçiçeği Derneği tarafından dört yılda bir farklı ülkelerde düzenlenen Uluslararası Ayçiçeği Konferansı bu yıl Edirne’de düzenlendi. Kongre sektör temsilcileri, araştırmacılar, akademisyenler ve tohum firmaları temsilcilerinin katılımı ile 600 kişiye ev sahipliği yaptı. Ülkemizin Uluslararası piyasada en iyi bilinen yerli Ayçiçeği firması MAY Tohum Türkiye’de ilk defa düzenlenen kongrede platin sponsor olarak yerini aldı.
MAY Tohum kongre standında görüşlerini dile getiren MAY Tohum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Çiftçiler, "MAY Tohum olarak 20 yıldır Ayçiçeği Ar-Ge faaliyetlerine yatırım yapmaktayız. Türkiye ve hedef yurtdışı pazar koşullarına en iyi şekilde adapte olmuş çeşitleri, yerinde ıslah stratejisi ile Türkiye’nin en önemli Ayçiçeği üretim bölgesi olan Trakya’daki Ar-Ge Merkezimizde geliştiriyoruz. Ülkemizdeki çalışmalarımıza ilave olarak yurtdışında yaptığımız tescil, pazarlama ve markalı ihracat faaliyetlerimiz ile 30 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Geldiğimiz noktada MAY Tohum ’un Ayçiçeği tohum işinde dünyanın en büyük 7 şirketinden biri olduğunu gururla belirtmek isterim’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.